zondag 31 mei 2015

Dag 14 - reisdag

Vandaag is een marginal risk dag. Dat komt op zich wel goed uit want we moeten nog terug naar Oklahoma, toch nog zo'n 4 uur rijden.

Om 10 verzamelen we (ik ben maar net op tijd omdat mijn telefoon nog in mountain-tijd staat). Gelukkig heb ik het net op tijd door.

We doen een Ihop aan dit keer, althans van 2 doet dat. De andere groep is net als ons rond half twaalf klaar en daarna knallen we naar Norman. Onderweg wordt er nog wat gekeuveld en ge-whatsappt. 

Rond vieren zijn we dan weer in Norman. Na het krijgen van de hotelsleutel gaat ieder nog even opfrissen, en om 7 uur verzamelen we voor de laatste keer samen eten. We gaan naar BJ's.

Na het dinner bij BJ's zitten we met een grote groep nog wat na op de kamer van Mark en Ian. Video's van de tornado's van Canadian worden getoond, en daarna ook nog de El Reno tornado (ook na 2 jaar nog steeds zeer indrukwekkend en angstaanjagend) en de Bennington Tornado van 2011.

Al met al een geslaagde afsluiting van de de tour. Morgen ontmoeten we de gasten van tour3 en is het tijd om afscheid te nemen. Zoals de Fransen zeggen: Partir c est morir un peu.

Morgen een reisdag, zonder blog. Ik zal nog twee episode's toevoegen aan de blog, ergens volgende week.

5 reacties:

Op 31 mei 2015 om 20:19 , Blogger Bert van Dijk zei...

Bedankt voor al de blog updates, Jos! Genoten van je chase-avonturen. En... met 3 tornado's in de pocket! Ik begreep dat het nu weer 4 jaar wachten is, voordat je weer in Tornado Alley te vinden zal zijn. Tot op de eerstvolgende Stormjagersmeeting in Gieten!!

 
Op 1 juni 2015 om 00:37 , Blogger Jos Bredek zei...

Je bent goed op de hoogte! En ik vond het zelf ook leuk om de blog te doen. Cu in gieten!

 
Op 1 juni 2015 om 00:39 , Blogger Jos Bredek zei...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 
Op 1 juni 2015 om 00:39 , Blogger Jos Bredek zei...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 
Op 1 juni 2015 om 09:30 , Blogger boelie zei...

das 3 x....:-)); maar zonder gekheid; een gave tour Jos....

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage