donderdag 21 mei 2015

Dag 5 - downday

Om tien uur is het weer verzamelen. Zoals verwacht blijven we vandaag in Amarillo TX. Voor de rest lijkt het er op dat we morgen een reisdag of chasedag hebben en overmorgen wordt hoe dan ook een chasedag . Hetzij in Texas, hetzij in Colorado.

Het kaartje voor zaterdag ziet er momenteel als volgt uit:
Keuzes, keuzes.....


Na het ontbijt bij de Crackel Barrel splitsen we op. Er zijn een aantal thuisblijvers voor boodschappen en wellicht een film. Ik sluit aan de groep die een canyon in de buurt gaat verkennen, met de bedoeling een aantal leuke foto's te schieten.

De canyan is een uurtje rijden. Eenmaal aangekomen komen we met van2 en de suburban aan in de canyon. We schieten  heel wat plaatjes.

Red Rock

Droste effect
Texas in steen


Nu ik het toch heb over de indeling van de groepen van vandaag, is het een mooi moment even stil te staan bij de indeling van de van's bij het chasen. In van 1: George, Jade (Canada), Charles, Bob, Neha (VS), Andrew, Christie, Collin (AustraliĆ«). Van 2: Brad (VS), Brian (AustraliĆ«), Stuart, Cat, Mark (UK), Olivier, Dani (Zwisterland) en ondergetekende.  In de suburban: John, Thad, Fred, Mike (VS), Ian, en Paul (UK).

Uiteindelijk komen we rond vieren weer aan bij het hotel. Om 6 uur spreken we opnieuw af,niet voor de Big Texan maar een ander restaurant: een of andere BBQ tent. Het eten is er goed, althans wel de salade die ik neem. Een afwisseling war ik wel aan toe ben na al dat vlees van de afgelopen dagen.

S avondsd drink ik nog een biertje bij Mark en Ian, samen met George, Jade, Brian, Andrew en Cat. Je hoort nog eens wat op zo'n avond! ;-)

Morgen zeer waarschijnlijk een reisdag (richting Colorao). Hangt er van af hoe de kaartjes er morgen uit zien.


1 reacties:

Op 22 mei 2015 om 01:11 , Blogger Jelle Bogerman zei...

Dat was zeker Antelope canyon? En zo te zien is Ian naar huis, ik zie hem niet meer in je lijstje. . ;-P

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage